Help Center Home

<

Help Center

Water Treatment Components

De documenten die ik zoek bestaan niet in de app. Wat moet ik doen?

Als u documenten die u zoekt niet kunt vinden in de app, controleer dan onze website of neem contact op met uw verkoopvertegenwoordiger.

Wat moet ik doen als de camera het serienummer niet kan identificeren?

U kunt het serienummer en de SKU handmatig invoeren in de app. Zorg ervoor dat u geen tikfouten maakt bij het invoeren. Als het nog steeds niet werkt, neem dan contact met ons op.

Hoe ziet een Pentair-productetiket eruit?

Op de etiketten van Pentair-producten staan serie- en onderdeelnummers. U vindt ze op de producten en hun dozen. Zie hieronder een voorbeeld:

pentair scan product label

Hoe een product scannen en identificeren met Pentair Scan?

1. Download Pentair Scan en open de app.
  2. Zodra de app gestart is, klikt u op “een product scannen”.
  3. Wanneer u de cameraweergave op uw scherm ziet, zoek dan naar het serienummerlabel op uw product en beweeg de camera ernaartoe. De app herkent het serie- en artikelnummer.

Als u problemen ondervindt met de scan, kunt u de informatie ook handmatig invoeren.

als je meer wilt zien

Alle vermelde handelsmerken en logo’s van Pentair zijn eigendom van Pentair.
Alle andere geregistreerde en niet-geregistreerde handelsmerken en logo’s zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

© 2023 Pentair. Alle rechten voorbehouden.