Efficiëntie en duurzaamheid zijn sleutelbegrippen voor Pentair op Horecava

<

Efficiëntie en duurzaamheid zijn sleutelbegrippen voor Pentair op Horecava

Bezoek Pentair Foodservice op Horecava 2023, 9–12 januari, RAI, Amsterdam 

Omdat de werkingskosten maar blijven stijgen, is het niet meer dan normaal dat bedrijven die in de foodservice actief zijn, kosten willen besparen en het meeste uit hun installaties willen halen. Bezoekers aan Horecava 2023 zullen vaststellen dat Pentair op het vlak van waterbehandeling de nodige uitrusting en expertise heeft om u te helpen de twee bovenstaande doelstellingen te bereiken.

Naast energie en arbeidskosten kunnen ook water en de behandeling ervan een belangrijk deel van uw werkingskosten uitmaken. En voor heel wat toepassingen is water uit de kraan gewoon niet goed genoeg. Koffie zetten, ijsblokjes maken, stomen of de vaat doen: hoe beter uw water, hoe beter dat is voor uw bedrijf.  Op Horecava demonstreert Pentair nieuwe en bestaande technologieën die borg staan voor een ultieme waterkwaliteit terwijl ze er tegelijk voor zorgen dat uw personeel geen tijd verliest, dat de machines geen stilstandtijden kennen en dat uw energiefacturen dalen. Pentair zal ook een nieuwe adviesdienst introduceren om uw bedrijf zo snel mogelijk op de weg te zetten naar de optimale waterbehandeling in overeenstemming met uw budget.

horecava

De Everpure Oxidice van Pentair maakt komaf met duur onderhoud 

Nieuw op Horecava is de Everpure Oxidice, een compacte ozongenerator die specifiek ontworpen is voor grote ijsmachines.

oxidice

Wanneer ijsmachines niet geregeld schoongemaakt worden, kunnen ze een broeihaard voor bacteriën, schimmels en ziektekiemen worden die schadelijk kunnen zijn voor uw klanten en uw reputatie. Dat ‘regelmatig schoonmaken’ betekent echter bijkomende mankracht en stilstandtijden.

De Oxidice daarentegen ontsmet voortdurend het water en de oppervlakken van de ijsmachines met ozon, een veilig, efficiënt en natuurlijk oxideermiddel.

Het resultaat is dat het ijsvak veel minder geschuurd moet worden, dat er minder kans op besmetting is en er helemaal geen risico bestaat dat het ijs een chemische smaak zou krijgen. Dat is een win-win-winsituatie!

De bijzonder efficiënte omgekeerde osmose vermindert het waterverbruik


Ondertussen zullen we het aan de koffiebar hebben over de bijzonder efficiënte omgekeerde osmose. Naarmate meer koffieshops, restaurants en hotels de omgekeerde osmose (RO) overwegen om de ultieme waterkwaliteit te bieden, wordt er ook met argusogen gekeken naar de hoeveelheid water dat verspild wordt. En ook op dat vlak staat Pentair vooraan met RO-machines die het hoogst scoren op het vlak van waterefficiëntie. Pentair Everpure Conserv 75E en MRS 600 HE combineren koolstoffiltratie, voorkomen van kalkaanslag en een mengkraan om het juiste evenwicht tussen de mineralen te verkrijgen en zo corrosie en kalkaanslag te vermijden. Maar in tegenstelling tot RO-systemen waarbij meer dan 80% van het water verspild wordt, recupereert het groene RO-membraan van Pentair 50 tot 80% van het water. 
 

conserv e
mrs 600

Ontmoet het team dat de antwoorden op de hedendaagse uitdagingen heeft


Maak van de gelegenheid gebruik om op Horecava enkele vertrouwde en nieuwe gezichten van Pentair te ontmoeten. Ronny Billemon, Master Water Specialist, weet meer dan wie ook over de waterbehandeling voor de voedingssector. In zijn nieuwe functie bij Pentair kan Ronny nieuwe, aanvullende adviezen geven die bedrijven helpen om te begrijpen welk verschil de waterkwaliteit kan maken, welke behandelingsopties er beschikbaar zijn en welke apparatuur aangepast is. Als u een ‘kwaliteitsgesprek’ over waterkwaliteit wenst, moet u met Ronny spreken.

In Amsterdam kunt u ook Christopher Bailleul ontmoeten die nu deel uitmaakt van het Foodservice-team voor de Benelux en de Noordse regio. Met meer dan een decennium ervaring in de horeca en de foodservice kan Christopher u frisse ideeën aanreiken om onze sector efficiënter en duurzamer te maken. 
 

Haal alles uit de tijd die u op Horecava doorbrengt


Ronny, Christopher en de overige leden van het Pentair Foodservice-team kijken ernaar uit om u op Horecava 2023 te verwelkomen. Loop even bij hen langs in Zaal 12, stand 12.120. Of vermijd de wachtrijen en maak nu al een afspraak. Suur een mailtje naar ronny.billemon@pentair.com en we spreken een uur af. 

Alle vermelde handelsmerken en logo’s van Pentair zijn eigendom van Pentair. 
Alle andere geregistreerde en niet-geregistreerde handelsmerken en logo’s zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

© 2023 Pentair. Alle rechten voorbehouden.