Laatste updates over de rebranding van Erie

<

Laatste updates over de rebranding van Erie

Sinds het begin van dit jaar is er heel wat gebeurd tussen Erie en Pentair, zoals blijkt uit onderstaande tijdlijn:

timeline
Content

Een belangrijk element bij deze stappen is het herontwerp van etiketten voor producten en dozen.

Onze teams voor marketing, techniek en productbeheer werken nu al enkele maanden aan nieuwe product- en verpakkingsetiketten in lijn met de richtlijnen van Pentair. We verwachten tegen januari 2022 klaar te zijn met het herontwerp van de etiketten van alle grote productfamilies van het vroegere Erie-assortiment.

Ondertussen kunnen we het niet laten een teaser te tonen van de nieuwe look:

iq soft
slimline
maxima
sentencia
softena
Content

En daar blijft het niet bij! We blijven ons inspannen en hebben het genoegen u te informeren over de volgende ontwikkelingen:

- De digitale catalogus voor Residential Systems van Pentair in het Frans is nu hier beschikbaar. En de Engelse versie, is hier te vinden.

- We gaan verder met de rebranding van brochures. In dit opzicht zullen we in januari enkele documenten publiceren, gericht op eindgebruikers:

     Een one pager voor elke productfamilie (SlimLine, Maxima, Softena, IQ-Soft, Foleo) waarin de belangrijkste kenmerken en voordelen worden beschreven.

     Een brochure waarin de voordelen van onthard water worden toegelicht.

We geloven dat eindgebruikers door deze niet-aflatende inspanningen toegang zullen hebben tot uitgebreide, actuele en interessante informatie.

Alle vermelde handelsmerken en logo’s van Pentair zijn eigendom van Pentair. 
Alle andere geregistreerde en niet-geregistreerde handelsmerken en logo’s zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

© 2023 Pentair. Alle rechten voorbehouden.