ConnectMySoftener-portaal

<
pentair dealer portal
pentair dealer portal

Het dealerportaal van Pentair

Neem uw bedrijf voor waterbehandeling stevig in handen

Het ConnectMySoftener -portaal van Pentair bezorgt experts in waterbehandeling een voorsprong op hun concurrenten door hun efficiëntie te verhogen, hun reactietijden in te korten en hun scores op het vlak van de klanttevredenheid te verbeteren. Deze vooruitstrevende technologie die sinds 2020 beschikbaar is, maakt gebruik van het ‘Internet of Things’ (IoT) om onderhoudstechnici inzicht in en controle over de onthardertoepassingen van hun klanten te geven. 

We nemen het ConnectMySoftener-portaal onder de loep om te zien hoe het werkt en waarom zoveel professionele partners van Pentair erop inloggen om hun bedrijf te transformeren.

connect my softener

Vooruitstrevende technologie geeft de partners van Pentair een voorsprong

Laten we om te beginnen erkennen dat de connectiviteit in woningtoestellen niets nieuws is. Toestellen waarop de wifi altijd ingeschakeld is en die met Bluetooth compatibel zijn, verhogen het comfort van de hedendaagse consument die nu zijn verlichting en verwarming via een app op zijn smartphone kan aansturen.  Monitoringfuncties van onderhoudsbedrijven, waarvoor de consument toestemming geeft, zijn ook hoe langer hoe meer gemeengoed. Minder bekend is toegang en onderhoud van op afstand - zeker in de markt voor waterontharders. Het goede nieuws is dat die mogelijkheid bestaat en dat die nu al voor positieve veranderingen zorgt in de sector van de waterbehandeling.

 

Het ConnectMySoftener-portaal van Pentair opent een wereld van mogelijkheden 

Pentair levert al IoT-ontharders en apps om producten te sturen. Daarmee neemt het bedrijf een technologische leiderspositie in op de markt van de ontharders. Het hart van dit digitale ecosysteem is het ConnectMySoftener -portaal van Pentair. 

Wanneer u de toestemming van de eigenaar hebt, is het bijzonder eenvoudig om een waterontharder van Pentair op het ConnectMySoftener-portaal aan te sluiten. De eigenaar downloadt gewoon de app ConnectMySoftener waarmee hij zijn toestel op het netwerk kan aansluiten. Een unieke pincode activeert het systeem voor een vertrouwde dealer en dan kunnen de wonderen beginnen. Zodra het toestel in het portaal is geregistreerd, heeft de dealer toegang tot een wereld van mogelijkheden.

Monitoring, diagnoses stellen, afstellen en repareren

De interface van het ConnectMySoftener-portaal biedt de dealer een gedetailleerd beeld van de uitrusting van zijn klant, zowel op micro- als op macroniveau. Een dashboard geeft een overzicht van alle aangesloten ontharders met hun softwareversies en onderhoudsstatus, en markeert daarbij eventuele problemen en normale zoutalarmen of vragen. In een oogopslag kan de dealer zijn klantenbestand bekijken, ofwel in een lijst ofwel op een kaart, en kan hij snel de staat van de ontharders van zijn klanten beoordelen om de aankomende onderhoudsbeurten te plannen.
 

Bovendien zijn de toestellen van de klanten altijd up-to-date aangezien de IoT-ontharders die sinds 2022 gebouwd worden, uitgerust zijn met de functie OTA (over-the-air programming). Met die functie kan Pentair updates van de firmware sturen naar alle toestellen die op het ConnectMySoftener-portaal aangesloten zijn.

dashboard

Duikt de dealer dieper in het systeem, dan kan hij de prestaties van individuele ontharders nakijken, hun geschiedenis, debiet, gemiddelde volume, capaciteit en regeneratiecijfers controleren, alsook alle andere gegevens die essentieel zijn voor de werking van het toestel. Op dit niveau kan de dealer ook storingen opsporen, een diagnose stellen en veel voorkomende problemen verhelpen. 
 

We weten allemaal dat fabrieksinstellingen niet meer dan een richtlijn zijn en dat factoren zoals vochtigheid, temperatuur en waterdruk een impact kunnen hebben op de werking van een ontharder. Wanneer de gebruiker bijvoorbeeld over een licht zoute smaak klaagt, moet de dealer wellicht de eindspoeling aanpassen. Als de pekel een hogere verzadigingsgraad nodig heeft, kan dat geregeld worden door de voorbereidingstijd van de pekel met een klik van de muis te verlengen. Als de zoutalarmen te vaak of te weinig afgaan, kunnen ook die aangepast worden. Deze en heel wat andere taken kunnen van op afstand via het ConnectMySoftener-portaal opgestart worden, zonder dat u uw atelier moet verlaten.  Klanten weten allemaal wat de prijs van een gemiste afspraak is, terwijl een dealer die het onderhoudscontract tot in de puntjes naleeft, van onschatbare waarde is. Het ConnectMySoftener -portaal van Pentair draagt bij tot een snelle en efficiënte dienstverlening met tevreden klanten die niet langer thuis moeten wachten tot een technicus langs komt. 

 

Stippel een mooie toekomst uit met Pentair

IQsoft

Het ConnectMySoftener -portaal is compatibel met alle ontharders van Pentair die op het internet kunnen worden aangesloten. Vandaag geldt dit voor het IQsoft-gamma en zoals we eerder al zeiden, heeft Pentair een programma opgesteld om in de loop van de volgende maanden de connectiviteit in meer van zijn ontharders in te voeren. 


Wanneer het op connectiviteit aankomt, schakelen de ontharders van Pentair naar de hoogste versnelling. Het aanbod ontharders van Pentair wordt erkend als het beste op de markt. En hun internetmogelijkheden lopen ver voorop. Als u wil bijblijven en uw bedrijf voor de toekomst wil klaarmaken, hoeft u alleen maar de uitgestippelde weg te volgen en op Pentair te vertrouwen.

Alle vermelde handelsmerken en logo’s van Pentair zijn eigendom van Pentair. 
Alle andere geregistreerde en niet-geregistreerde handelsmerken en logo’s zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

© 2023 Pentair. Alle rechten voorbehouden.