ConnectMySoftener-app

<
connect my softener
connect my softener

De app ConnectMySoftener van Pentair biedt een waardevol inzicht in uw waterverbruik en nog veel meer …

Slimme apps die geconnecteerde toestellen aansturen, beloven soms meer dan ze aankunnen. Deze app zal u echter niet teleurstellen. De app ConnectMySoftener van Pentair geeft huiseigenaars de volledige controle over de waterontharder in hun woning en kan hen na verloop van tijd aanzienlijke besparingen opleveren. 
 

Bij Pentair zijn onze activiteiten erop gericht om mensen te helpen zodat ze water kunnen aanvoeren, het kunnen zuiveren en ervan kunnen genieten. Maar even belangrijk voor ons, en voor iedereen die water als een essentiële en kostbare grondstof beschouwt , is duurzaamheid. Alles wat ons kan helpen om ons beter bewust te worden van ons waterverbruik en van onze verantwoordelijkheid op dat vlak, is uiteindelijk een goede zaak voor de aarde. En in die visie heeft de app ConnectMySoftener van Pentair zijn plaats. Deze app biedt u talrijke functies waarmee u van op afstand toegang heeft tot de instellingen van uw ontharder, en geeft u een waardevol inzicht in het waterverbruik bij u thuis.
 

Dus, wat is de app ConnectMySoftener, hoe werkt hij en waarom kan hij de manier veranderen waarop we thuis water verbruiken?

Hou uw waterverbruik op een slimme manier in het oog

dashboard

Niet elke woning heeft een waterteller en slechts een klein aantal woningen heeft een slimme waterteller die op het internet is aangesloten. De aankoop en de installatie van zulke watertellers kunnen behoorlijk duur zijn. Als u echter thuis een geconnecteerde ontharder van Pentair hebt, kunt u gewoon de gratis app ConnectMySoftener downloaden. Daarmee krijgt u een volledig beeld van uw waterverbruik en heeft u van op afstand toegang tot functies om de efficiëntie van uw ontharder te verbeteren. De app ConnectMySoftener maakt gebruik van de waterteller die in de geconnecteerde ontharders van Pentair is ingebouwd om via dat toestel het voorbije waterverbruik te meten.


Neem uw ontharder in handen


Het dashboard van de app toont een momentopname van de status van het toestel, met inbegrip van de resterende capaciteit tot de volgende regeneratie. En indien nodig kunt u zelfs manueel een regeneratie in gang zetten op het moment dat u kiest.

De hoogste kosten voor een waterontharder maakt u bij de aankoop van het zout en ook op dat vlak kan de app ConnectMySoftener u helpen besparen. Als een veiligheidsmaatregel zijn alle ontharders voorzien van een systeem dat geregeld een regeneratie opstart, zelfs als er geen water verbruikt wordt. Dus terwijl u met vakantie aan de kust bent, kan uw ontharder zichzelf regenereren en daarbij zonder reden duur zout (en water) verbruiken. Met de app ConnectMySoftener kunt u de ontharder in de ‘vakantiemodus’ plaatsen. In die modus kunt u de regeneratie op stand-by zetten tot u weer thuis bent. En omdat u de ontharder via het internet kunt aansturen, kunt u de instellingen ervan regelen, opvolgen en veranderen, zelfs nadat u op vakantie vertrokken bent.

dashboard

Weldra in uw buurt

De app ConnectMySoftener is compatibel met iOS- en Android-platforms en is beschikbaar in de Apple® App store of de Google® Play Store. De app kan verbonden worden met geconnecteerde ontharders van Pentair, met inbegrip van de IQsoft en de nieuwste series van de Softena- en SlimLine-ontharders.

In samenspel met één van die ontharders kan de app ConnectMySoftener u de kosten van de aankoop en de installatie van een slimme waterteller besparen. Tegelijk bespaart u op uw zoutverbruik en voorkomt u schade door onopgemerkte lekken. Naast die concrete voordelen, biedt de app u ook de mogelijkheid om uw waterverbruik op termijn te verminderen. En hoewel die waterbesparing misschien maar een druppel in de zee lijkt, helpt elke kleine spetter. 


Overtuigd? Aarzel niet om contact op te nemen met een professional om meer te weten te komen over ons gamma ontharders en een offerte te ontvangen.

 

Download
nu de app!

Alle vermelde handelsmerken en logo’s van Pentair zijn eigendom van Pentair. 
Alle andere geregistreerde en niet-geregistreerde handelsmerken en logo’s zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

© 2023 Pentair. Alle rechten voorbehouden.