Op HORECA Expo richt Pentair de schijnwerpers op de waterkwaliteit

<

Op HORECA Expo richt Pentair de schijnwerpers op de waterkwaliteit

Pentair Horeca
 
Later deze maand komt iedereen die van ver of van dichtbij met catering te maken heeft, naar HORECA Expo 2021 in Gent - de grootste beurs in België voor de sector van de hotels, restaurants en catering. Op dit prestigieuze evenement, dat al meer dan 30 jaar georganiseerd wordt, zijn telkens weer de nieuwste innovaties te zien die de sector transformeren.
 
In 2019 bezochten meer dan 50.000 mensen de HORECA-beurs met haar ruime aanbod workshops, seminars en demonstraties om nieuwigheden te leren kennen en om informatie uit te wisselen. Na een periode van twee jaar waarin de beurs niet kon doorgaan, is er heel wat veranderd en kijken de bezoekers uit naar de kans om opnieuw kennis te maken met technologie die in de loop van de volgende maanden en jaren een impact op hun activiteiten zal hebben.
 
 
U mag een warm welkom verwachten op de stand van Pentair #2416, zaal 3
Elk bedrijf dat water verbruikt, doet er goed aan om de stand van Pentair in zaal 3 te bezoeken. Als een van de grootste producenten van systemen voor de filtratie en behandeling van water is Pentair sinds de laatste HORECA bijzonder actief geweest en de producten van het bedrijf gelden als ijkpunten op het vlak van innovatie en kwaliteit.
 
Op de stand van Pentair staan alle gesprekken dit jaar in het teken van de waterkwaliteit: waarom die belangrijk is; waarom die verandert; en hoe die, letterlijk, het verschil tussen succes en falen kan betekenen. Ronny Billemon, WQA Master Water Specialist, leidt alles in goede banen.
 
“Water is het essentiële basiselement in heel wat cateringbedrijven, maar wellicht is het ook een van de slechtst gekende elementen,” legt Ronny uit. “De waterkwaliteit kan de klant een uitzonderlijke beleving bezorgen of die helemaal teniet doen – en dan hebben we het nog niet over de invloed van de waterkwaliteit op de apparatuur. Jammer genoeg laat de kwaliteit van het leidingwater vandaag veel te wensen over en daar lijkt geen verandering in te komen. En hoewel veel bedrijven een oplossing geïnstalleerd hebben, weten ze vaker niet dan wel hoe ze daar het meeste voordeel uit kunnen halen. Op HORECA willen we de schijnwerpers op de waterkwaliteit richten en op het verschil dat die kan maken - voor de smaak en de gezondheid van uw producten en voor de levensduur van uw uitrusting. En natuurlijk vertellen we u ook hoe u daarmee uw voordeel kunt doen.”
 
 
Goed voor uw klanten, goed voor uw uitrusting.
Op de stand van Pentair mag u heel wat levendige gesprekken en demonstraties verwachten. Bezoekers zullen van nabij kunnen zien welke enorme impact de waterbehandeling kan hebben op zowat alle verschijningsvormen van water - van stoom tot ijs. Met de baanbrekende Everpure-producten van Pentair zal het team aantonen hoe filtratie en omgekeerde osmose de smaak van water sterk kunnen verbeteren, terwijl tegelijk de uitrusting beschermd wordt en de exploitatiekosten verlaagd.
 
Ook de nieuwste Everpure Conserv-systemen die Pentair zal voorstellen, kunnen helpen om de exploitatiekosten te beperken. Die bijzonder efficiënte en compacte systemen bieden niet alleen de beste resultaten op het vlak van filtratie, omgekeerde osmose en waterbehandeling, maar bovendien bedraagt hun waterverbruik nog niet eens de helft van dat van vergelijkbare producten. Goed voor uw klanten, goed voor uw uitrusting en goed voor uw bankrekening.
 
Op de stand van Pentair is er echter nog heel wat meer te zien. Kom dus zeker even langs voor een gesprek en een update. Dat wordt wellicht de beste beslissing die u op HORECA neemt!
 
 
Komt u naar HORECA Expo?
Dan wilt u beslist alles uit uw bezoek halen.
Het worden drukke dagen, maar we maken graag tijd voor u. Daarom kunt u nu al aangeven wanneer u tijdens de beursdagen een afspraak met Ronny en zijn team wenst. Stuur Ronny gewoon een mailtje: ronny.billemon@pentair.com en we verwachten u.
 
DATUMS
Water Quality Workshop | 2.00 – 3.30 | 24 november 2021 | Coffee and Tea Academy | Zaal 2
 
In dit sterk interactieve seminar deelt Ronny Billemon van Pentair zijn kennis van en ervaring met de waterbehandeling voor de voedingssector. Achterhaal wat de oorzaken en effecten van onbehandeld water en van een slechte waterkwaliteit zijn, en maak kennis met de oplossingen daarvoor. Ondervind aan den lijve de positieve impact van behandeld water op koffie, thee en andere drankjes op basis van water.
 

HORECA Expo vindt plaats van 21 tot 25 november 2021,
Flanders Expo Gent
 
Meer details: horecaexpo.be
 
Stand van Pentair: #2416, zaal 3
 

Alle vermelde handelsmerken en logo’s van Pentair zijn eigendom van Pentair. 
Alle andere geregistreerde en niet-geregistreerde handelsmerken en logo’s zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

© 2023 Pentair. Alle rechten voorbehouden.