Help Center Home

<

Help Center

Home Water Treatment

Van taal veranderen

Om de taal van uw app te veranderen, opent u het hoofdmenu en scrolt u naar beneden met de pijl omlaag. Die vindt u naast de knop ‘Log Out’ (uitloggen), zoals in illustratie 1 hieronder. U kunt dan een van de 11 beschikbare talen selecteren. Als alternatief kunt u ook naar “Settings” (instellingen) gaan, de “Appliance Settings” (toestelinstellingen) bekijken en dan op “System language” (systeemtaal) klikken en daar uw taal selecteren. Zie illustratie 2 hieronder.

Problemen met de wifiverbinding

Als u een geregistreerd toestel aan uw account wilt toevoegen

Pas de volgende procedure toe om een bestaand en al geregistreerd toestel aan uw gebruikersaccount toe te voegen. U hebt de pincode en het serienummer van het toestel nodig dat u wilt toevoegen. + De pincode van het toestel vindt u in de basisinstellingen. De code wordt ook weergegeven bij de ingebruikneming. + Het serienummer vindt u op het ID-etiket van het toestel.
Voer de pincode en het serienummer in van het toestel dat u aan uw gebruikersaccount wilt toevoegen. Druk dan op “Done” (Klaar) en als de invoer correct is, verschijnt het toestel in uw toestellijst.

Registreer een nieuw toestel in de app ConnectMySoftener

Ga naar ‘Appliance List’ (toestellijst), klik op ”+” en volg de stappen hieronder:

1. Voer informatie over het toestel in en druk op “Next” (volgende). Het serienummer vindt u op het ID-etiket van de waterontharder en is uniek. Wanneer de ontharder voor het eerst in gebruik wordt genomen, staat hij automatisch in de configuratiemodus. Om de wifimodus op het toestel manueel in de configuratiemodus te zetten, raadpleegt u de paragraaf “Elektronisch bedieningspaneel”.
  2. Selecteer het wifinetwerk ‘erieconfig’ als het beeld dat weergegeven wordt om een directe wifiverbinding tussen het mobiele apparaat en het toestel tot stand te brengen. Zodra het mobiele apparaat met het netwerk ‘erieconfig’ verbonden is, gaat u terug naar de app en drukt u op “Next” (Volgende).
  3. Kies het wifinetwerk waarop u de ontharder wilt aansluiten, voer het wachtwoord van het wifinetwerk in en druk op “Next” (Volgende). Zorg ervoor dat u het correcte wifiwachtwoord invoert. Anders is geen aansluiting mogelijk en komt het toestel nooit online.
  4. Schakel de wifi op het mobiele apparaat terug over up uw gewone wifinetwerk (Wi-Fi of LTE data) en druk op “Done” (Klaar). Het toestel verbindt zich automatisch met het geselecteerde wifinetwerk. Controleer de status van de wifi op uw toestel. Die informatie verschijnt op de tweede regel van het scherm: Connected (Verbonden): het toestel is op het wifinetwerk aangesloten. No internet (Geen internet): het toestel is op het wifinetwerk aangesloten, maar er is geen internetverbinding beschikbaar. Password error (storing met wachtwoord): toestel niet op het wifinetwerk aangesloten. Configure (Configureren): geen wifiverbinding, wifimodus ingesteld op configureren via de directe wifimodus. Off (Uit): wifi uitgeschakeld.

Is Erie Connect hetzelfde als ConnectMySoftener?

Ja, we hebben de app omgedoopt, de functies en functionaliteiten blijven hetzelfde.

Problemen met de registratie

Als u problemen met de registratieprocedure hebt, stuur dan een e-mail naar erieconnect@pentair.com via het e-mailadres waarmee u zich ingeschreven hebt. We helpen u zo snel mogelijk.

als je meer wilt zien

Alle vermelde handelsmerken en logo’s van Pentair zijn eigendom van Pentair.
Alle andere geregistreerde en niet-geregistreerde handelsmerken en logo’s zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

© 2023 Pentair. Alle rechten voorbehouden.