Weldra op een beurs in uw buurt!

<

Weldra op een beurs in uw buurt!

Drukke Expo-planning voor Pentair Foodservice in 2023

De afdeling Pentair Foodservice is non-stop bezig geweest. Onlangs werden er nieuwe producten gelanceerd, werd er een nieuwe website ontwikkeld, werd er een grote overname gedaan … en met een jubileum om te vieren ziet het er niet naar uit dat het de komende tijd rustiger wordt. 

Pentair trade show stand picture

Je zou het kunnen vergelijken met een toprestaurant, met gevierde chefs en uitstekende front-of-house, die trouwe klanten bedienen met vertrouwde specialiteiten van het huis en smakelijke nieuwe creaties! En u kunt dat menu uit eerste hand bekijken, want Pentair Foodservice zal in 2023 aanwezig zijn op tal van grote beurzen in heel Europa. Samen met Noemi Guagliardi, Strategic Marketing Manager voor Pentair Foodservice, blikken we vooruit op de beursagenda en we vragen haar: “Waarom moeten klanten Pentair komen bezoeken op een beurs?”


Het Pentair-verschil uit eerste hand ervaren.

“Het bijwonen van vakbeurzen is altijd een belangrijk onderdeel geweest van de marketingmix van Pentair, en 2023 zal daarop geen uitzondering zijn”, zegt Noemi. “Onze grootste prioriteit is het ontmoeten van nieuwe en bestaande klanten. Voor nieuwe klanten zijn beurzen een kans om onze merken te ontdekken en het verschil letterlijk uit eerste hand te ervaren. Op een beurs zien, proeven, ruiken en voelen ze welke impact de producten van Pentair hebben op de waterkwaliteit. Dat kan gewoon niet met een brochure of online. En bestaande klanten kunnen op een beurs innovaties ontdekken, nieuwe trends leren kennen en natuurlijk relaties opbouwen. We ontmoeten bij elk evenement zoveel nieuwe en bekende gezichten – ze zijn elke geïnvesteerde cent waard.”
 

Pentair stand

De marktvraag stimuleert de groei.


Gedreven door de marktvraag hebben we dit jaar verschillende groeigebieden geïdentificeerd en die vormen de criteria waarvoor we aanwezig zullen zijn en wat we willen tentoonstellen”, legt Noemi uit. “Koffie bereiden is altijd een grote focus en consumenten zijn steeds kritischer geworden over de smaak, die direct wordt beïnvloed door de waterkwaliteit. Ook duurzaamheid is een belangrijk thema. Door overheids- en maatschappelijke druk om af te stappen van plastic wegwerpflessen zijn POU-systemen, waterdispensers en de voorbehandeling ervan enorme groeigebieden voor onze klanten. Verwacht dat Pentair-producten die hieraan voldoen dit jaar centraal zullen staan op de beurs.”

Pentair kijkt ernaar uit u te ontmoeten.

Het lijdt geen twijfel dat beurzen een heropleving kennen. Ondanks de pessimistische voorspellingen tijdens covid bereiken de bezoekerscijfers opnieuw het niveau van voor de pandemie, aangezien de bezoekers op zoek gaan naar informatie en persoonlijke interactie. Zowel afgevaardigden als exposanten raken er echter aan gewend om meer te bereiken met minder, en er wordt kritischer nagedacht over op welke vakbeurzen ze aanwezig willen zijn of willen exposeren.

people on a Pentair trade show stand

“Europa is groot en onze middelen zijn beperkt,” geeft Noemi toe. “We willen zo veel mogelijk klanten ontmoeten en oplossingen introduceren die hun activiteiten zullen verbeteren en doen groeien, maar we kunnen niet overal aanwezig zijn. Dat betekent voor Pentair onvermijdelijk een grote aanwezigheid op de grotere evenementen. We willen echter ook onze lokale distributiepartners ondersteunen en daarom zijn we met onze experts, producten en technologieën ook terug te vinden op een aantal kleinere beurzen. En als klanten het toch te druk zouden hebben om een beurs bij te wonen, vragen we hen om contact op te nemen en zullen we doen wat we kunnen om de ervaring naar hen toe te brengen – via Pentair of via een van onze lokale partners.”

Het Pentair Foodservice-team kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk klanten te ontmoeten in 2023. Of het nu op een beursstand van Pentair is of niet, we zullen hen hartelijk ontvangen.

 

Zie Pentair Foodservice op:

World of Coffee, Athene. 22-24 juni 2023
HOSTMilano, Milaan. 13-17 oktober 2023
BrauBeviale, Neurenberg. 28-30 november 2023

Alle vermelde handelsmerken en logo’s van Pentair zijn eigendom van Pentair. 
Alle andere geregistreerde en niet-geregistreerde handelsmerken en logo’s zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

© 2023 Pentair. Alle rechten voorbehouden.