BIM-bestanden (Building Information Modeling)

<

BIM-bestanden (Building Information Modeling)

bim files header

Door de jaren heen vroegen partners die zich bezighouden met commerciële en industriële toepassingen, meermaals naar BIM-bestanden (Building Information Modeling, modellering van gebouwgegevens) ter ondersteuning van onze producten.

Elk van onze partners die een waterbehandelingsinstallatie plant, bemeet of simuleert, kan geïnteresseerd zijn in BIM-bestanden voor de onderdelen die hij gebruikt. Het gebruik van dergelijke bestanden zal de planningsfase versnellen door deze zo realistisch mogelijk te maken. Andere voordelen zijn een kleinere kans op ongeplande verrassingen in de toekomst, naast het optimaliseren van de kosten en productietermijnen.

Om onze industriële partners te ondersteunen zijn we blij te kunnen melden dat BIM-bestanden voortaan beschikbaar zullen zijn voor de meeste van onze kleppen. Deze bestanden zijn enkel door onze geregistreerde partners te downloaden op de productpagina’s van onze website.

We zullen het aanbod van BIM-bestanden blijven uitbreiden en u tijdig op de hoogte brengen van de volgende stappen. Hou ons in de gaten en kom met onze bestanden spelen!

In de definitie op Wikipedia voor 2022 vindt u meer informatie over BIM-bestanden.

We willen u hierbij nogmaals bedanken voor het gebruik van onze Pentair-producten.
 

Alle vermelde handelsmerken en logo’s van Pentair zijn eigendom van Pentair. 
Alle andere geregistreerde en niet-geregistreerde handelsmerken en logo’s zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

© 2023 Pentair. Alle rechten voorbehouden.